Ledarskapsutbildningar för ett personligt  & effektivt ledarskap

Mgruppen är marknadens mest etablerade utbildningsföretag som specialiserat sig inom ledarskap och har sedan 1931 utbildat chefer och ledare. Vi finns kvar därför att vi utvecklat och anpassat oss efter våra kunders behov, samtidigt som vi har hållit fast vid vårt grundkoncept: gedigna ledarskapsutbildningar med fokus på att utveckla det personliga ledarskapet.

Henrik Frohm ny vd på Mgruppen

Henrik Frohm blir ny vd för Mgruppen. Han tar över efter Annica Söderberg som går i pension.

–  Jag känner glädje och nyfikenhet inför att få påbörja ett nytt kapitel tillsammans med Mgruppen. Jag är bekant med bolaget sedan tidigare och ser fram emot att få lära känna människorna där. Jag tar med mig en genuin passion för affär, lärande och människan, och är ödmjuk inför det vi ska göra tillsammans på Mgruppen. Det är varför jag trivs i den här branschen, att man jobbar med sin egen och andras utveckling utifrån vad som sker i vår omvärld, säger Henrik Frohm.

Henrik Frohm är diplomerad marknadsekonom med lång erfarenhet inom affärs- och verksamhetsutveckling , och har haft ledande positioner på Eniro och Trygg Hansa. Han är sedan 2013 anställd på IHM Business School, och kommer senast från rollen som Head of IHM Business Network.

– Med Henrik Frohm får Mgruppen en vd som kombinerar de egenskaper och erfarenheter som vi behöver just nu, där hans breda kunskaper om affärsutveckling och försäljning går hand i hand med kompetens inom utbildningsverksamhet. Med Henriks personliga engagemang och driv kommer han kunna ta sig an den spännande framtid som Mgruppen nu står inför. Vi är därför mycket glada att hälsa honom välkommen till oss, säger Thomas Eriksson, styrelseordförande Mgruppen.

Henrik Frohm tillträder tjänsten senast den första december 2019.

Mgruppen erbjuder chefsutveckling och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling.

Vi arbetar med såväl öppna som företagsanpassade utbildningar för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Mgruppen är ett utbildningsföretag med lång historia och bredd som lägger en stabil grund för våra ledarskapsutbildningar. Våra konsulter har flera års erfarenhet av organisations och ledarskapsutbildningar, och även praktiskt erfarenhet från näringslivet.

Vi erbjuder program som börjar med fokus på dig som nybliven chef och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar. Däremellan erbjuder vi möjlighet till individuell- eller gruppcoaching eller varför inte ta möjligheten att delta på någon av våra kortare ledarskapsseminarier. Detta gör vi på många ställen i Sverige. På vissa program håller vi även utbildningar utomlands, då tillsammans med någon av våra partners.

För mer inspiration lyssna på några av våra många deltagare och företag som har gått en eller flera utbildningar hos oss.
Vi hoppas att vi får möta dig hos oss, på någon av våra många utbildningar.

För mer information:

Ladda ner Mgruppens katalog