Ledarskapsutbildningar för ett personligt  & effektivt ledarskap

Mgruppen är marknadens mest etablerade utbildningsföretag som specialiserat sig inom ledarskap och har sedan 1931 utbildat chefer och ledare. Vi finns kvar därför att vi utvecklat och anpassat oss efter våra kunders behov, samtidigt som vi har hållit fast vid vårt grundkoncept: gedigna ledarskapsutbildningar med fokus på att utveckla det personliga ledarskapet.

Mgruppen erbjuder chefsutveckling och ledarutveckling med en unik kombination av ledarskap, management och personlig utveckling.

Vi arbetar med såväl öppna som företagsanpassade utbildningar för dig som är informell ledare, ny som chef, erfaren chef, projektledare, specialist och för dig som sitter i ledningsgrupp, arbetar med HR, är VD eller verksam i annan ledande befattning.

Mgruppen är ett utbildningsföretag med lång historia och bredd som lägger en stabil grund för våra ledarskapsutbildningar. Våra konsulter har flera års erfarenhet av organisations och ledarskapsutbildningar, och även praktiskt erfarenhet från näringslivet.

Vi erbjuder program som börjar med fokus på dig som nybliven chef och sträcker sig till Executive MBA-utbildningar. Däremellan erbjuder vi möjlighet till individuell- eller gruppcoaching eller varför inte ta möjligheten att delta på någon av våra kortare ledarskapsseminarier. Detta gör vi på många ställen i Sverige. På vissa program håller vi även utbildningar utomlands, då tillsammans med någon av våra partners.

För mer inspiration lyssna på några av våra många deltagare och företag som har gått en eller flera utbildningar hos oss.
Vi hoppas att vi får möta dig hos oss, på någon av våra många utbildningar.

Här kan du ladda ner Mgruppens samlade erbjudande


 

Vi hjälper dig

Att veta exakt vilken utbildning som är bäst för dig och dina behov kan vara klurigt. Våra rådgivare finns här för att hjälpa dig med dina frågor eller funderingar. Fyll i dina uppgifter så återkommer vi till dig!