Vi söker en Senior Account Manager med passion för affärer!

Vill du vara med och bidra till att människor och företag utvecklas?

Mgruppen, Svenska Managementgruppen AB är specialister på ledarskap och vi har 85 års erfarenhet av att utbilda chefer och ledare. Vi finns kvar därför att vi har utvecklats och anpassat oss efter våra kunders behov, samtidigt som vi har hållit fast vid vårt grundkoncept: Gedigna ledarskapsutbildningar med fokus på att utveckla såväl det personliga ledarskapet som organisationer och ledningsgrupper som helhet.Vårt stora intresse att utveckla människor, företag och organisationer är en viktig del i vår framgång. Vill du vara med och bidra till att människor och företag utvecklas?

Om tjänsten – arbetsuppgifter och ansvarsområde

I din roll som Senior Account Manager hos oss på Mgruppen arbetar du med att sälja företagsanpassade utbildningar och utvecklingsinsatser samt längre samarbetsavtal för ledarutveckling. Dina kontaktytor är beslutsfattare som exempelvis HR-chefer, utbildningsansvariga, VD´ar och linjechefer som ansvarar för sin respektive organisationers chefs- och ledarutveckling. Du kommer att bearbeta nya kunder. Du vet att affärer görs ute hos kunden och har därför hög aktivitet. Det krävs att du tar stort eget ansvar och driver din säljprocess från ax till limpa. Du kommer att utgå från huvudkontoret på Birger Jarlsgatan och dina kunder finns både inom Stockholmsområdet och i andra delar av landet.

Om företaget – vi erbjuder

 • Mycket eget ansvar
 • Möjligheten att utvecklas i rollen
 • Ett omväxlande arbete med en otroligt spännande tjänst/produkt att sälja
 • Möjlighet att arbeta för ett välkänt och starkt varumärke i branschen
 • Fräscha lokaler mitt i city

Om dig – personliga egenskaper och förmågor

 • Du är resultatorienterad, driven och målinriktad
 • Du är självständig och driver din försäljning med struktur och stort eget ansvar
 • Du är lyhörd och analytisk för kundens behov för att snabbt kunna identifiera lösningar
 • Du strävar efter stor kundnöjdhet
 • Du gillar att arbeta i team och har lätt för att samarbeta

Meriterande

 • Någon form av eftergymnasial utbildning
 • Tidigare erfarenhet av ledande befattning

För att vara framgångsrik i rollen som säljare hos oss på Mgruppen har du arbetat i minst fem år med B2B försäljning. Vi tror att du tidigare jobbat med tjänsteförsäljning och gärna med någon form av lösningsförsäljning. Du är intresserad av kompetensutveckling och delar vår vision om att ”Hållbart ledarskap i världsklass”. Vidare är det avgörande att du är kommunikativ och har förmåga att snabbt etablera relation, såväl via telefon som vid möten med nya människor. Du är uthållig, duktig på att lyssna och göra grundliga behovsanalyser, strukturerad och har viljan att gå på avslut. Du kommer att sälja utbildningar till ledare och chefer och är därför en trygg och stabil person med förmågan att snabbt skapa förtroende hos kunden.

Stämmer detta in på dig? Ansök redan idag. I denna rekrytering samarbetar vi med SalesOnlys rekryteringskonsult Stella Marthin. Om du har frågor om tjänsten är du välkommen att kontakta Stella

Sökord: Säljare ”Account Manager” ”Key Account Manager” Projekledare Projekt Am KAM konsult utbildning försäljare

ANSÖK HÄR!