Bergendal

Vid Edsvikens strand, bara 20 minuter från Stockholm och Arlanda, finns en avskild plats för konferenser och fest. Här gömmer sig Bergendal. En mötesplats som fått växa med naturens nivåskillnader och former, vilket på ett naturligt sätt kunnat ge den vita herrgårdsmiljön sällskap av modern arkitektur. Som lagren på en pärla bygger de sin verksamhet på många år av erfarenheter.

Med ett stort antal möteslokaler, hotellrum och mer än 40 års erfarenhet av att arrangera möten erbjuder Bergendal fungerande konferenslösningar för såväl mindre sällskap som större grupper. De vet hur mycket behov och önskemål kan variera. Vissa söker avskildhet medan andra behöver arbeta på att lära känna varandra bättre. En del övernattar, några konfererar över dagen.

Bergendals lovar att besökarna kan känna sig trygga i att de har lösningar och vet vad som krävs för att skapa effektiva möten. Oavsett om man vill vistas i herrgårdsmiljö eller moderna rum.

Med kvalificerat hållbarhetsarbete och miljömärkning, fyra stjärnor enligt Visita, säkerhetsklassning enligt Safe Hotels, bemanning dygnet runt, roomservice, matsalar och bar med utsikt – är det ett lika klokt som tryggt och bekvämt val att välja Bergendal. Fri parkering, internetuppkoppling samt inträde till relaxavdelning och gym ingår alltid.

Det har blivit svårare att mötas, med anledning av COVID-19. På Bergendal kan du dock hitta enkla och trygga lösningar för det. Med sina partner, marknadsledarna Forecom och Quickchannel, kan de nu erbjuda möten för grupper i miljöer med både analog avskildhet och marknadens bästa streaminglösningar.

 

Hemsida