Varför välja Mgruppen?

Det finns goda skäl att satsa på en extern partner inom ledarutveckling. Mgruppen sätter alltid det specifika resultat ni vill uppnå i första rummet. Vi har under 80 år ökat effektiviteten och nytänkandet i våra kunders utvecklingssatsningar. Mgruppen har ett stort nätverk som ger oss förmågan att kunna leverera helhetslösningar och därigenom skapa nya möjligheter för er att förbättra resultatet.

  • Mgruppen står för kontinuitet. Vår långa erfarenhet ger trygghet och långsiktighet hos våra uppdragsgivare och för våra deltagare. Vi har årligen 2500 chefer, ledare och specialister i våra program.
  • Mgruppen är innovativa. Vår praktiska kunskap om vad som verkligen fungerar ger oss förmågan att ständigt tänka nytt.
  • Mgruppens nätverk garanterar kvalitet. Vi ställer höga krav på alla som medverkar i våra program och samarbetar bara med de bästa. De ska vara erkänt duktiga pedagoger, besitta djupa specialistkunskaper, ha omfattande praktisk erfarenhet och ett starkt affärsintresse. De flesta av dem har också varit framgångsrika chefer. Genom vårt nätverkstänkande genomförs ert program av de bästa personerna givet det resultat ni vill uppnå.
  • Mgruppen är flexibla. Mgruppens kompetens inom områdena: leda sig själv, leda andra och leda verksamhet gör att vi ofta fungerar som helhetsleverantör. Vår bredd ger oss även förmågan att kunna koordinera och samarbeta med andra leverantörer.
  • Mgruppen är tillgängliga. Vi har en organisation som garanterar att ni alltid har tillgång till ett team anpassat för era behov.
  • Mgruppens öppna program. Genom att Mgruppen har ett stort utbud av öppna program inom ledarskap, kommer era deltagare som tidigare gått ett program hos oss, väl känna igen sig i både metodik och synsätt. Anställs en ny medarbetare som inte haft möjlighet att gå det skräddasydda programmet, kan vi erbjuda deltagaren att gå ett öppet program inom samma utvecklingsområde. Genom att välja Mgruppen får ni en oberoende leverantör som kombinerar det beprövade med det senaste inom områden som personlig utveckling, ledarskap, management, strategi och affärsekonomi. Vi har verktygen för att ta reda på hur ni bäst bygger utvecklingsprogram som uppfyller de behov och mål organisationen har. Hos oss hittar ni de rätta personerna att lotsa deltagarna genom sådana satsningar. För Mgruppen är resultatförbättring genom utveckling av ledare och organisationer en huvudsak. Det är vår kärnaffär.